Lastvagnar

Ta med hela arbetslaget

VOLVO LASTVAGNARS RÄDDNINGSFORDON

Består ditt arbetslag av fler än bara föraren och en andreförare? Volvos manskapshytt kan ta upp till nio personer. Och alla kan snabbt och säkert ta sig in i och ut ur hytten. Med manskapshytten gör vi lastbilen dessutom extra påbyggarvänlig. Ta en närmare titt.

 

Skräddarsydd för arbete

Manskapshytten konfigureras med en rad olika stolsvarianter, beroende på vad ni har för behov. I en brandbil går det till exempel att montera stolar för upp till nio brandmän. Två fram, tre i mitten och fyra längst bak. Om du vill kan vi utrusta hytten med en separat parkeringsvärmare och luftkonditionering för hela teamet.

Effektivt och säkert

Vi vet hur viktigt det är att kunna ta sig in i och ut ur hytten så snabbt och säkert som möjligt. Dörrarna öppnar sig i en vid vinkel. Välplacerade handtag och fotsteg gör det enkelt att ta sig in och ut. På alla platser finns säkerhetsbälten och manskapshytten har förstås också klarat krocktestet.

Föreberedd för påbyggnad

Påbyggnaden på din lastbil är antagligen komplex och behöver all plats den kan få. Därför frigör vi så mycket plats som möjligt åt påbyggarna för att underlätta deras arbete. Huvudkomponenter som bränsletankar, batterier och avgasefterbehandlingssystem placerar vi under hytten.

Förberedd för installation

För att minska ledtiderna hos påbyggaren och undvika att paneler i hytten måste tas bort förbereder vi elinstallationen med fördragna ledningar och fördefinierade anslutningspunkter.

Kraft för tuffa uppdrag

Välj en D11- eller D13-motor och mellan flera möjliga motorkraftuttag. För uppdrag som kräver hög kapacitet finns det kraftuttag för upp till 2 000 Nm.

Tillgängliga för följande lastbilar

Vill du skräddarsy en lastbil för ett helt team?

Din återförsäljare hjälper ditt arbetslag att speca lastbilen efter era behov.