Volvo Lastvagnar

Sverige

×

ÄR DU REDO FÖR OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER?

Volvo Unlimited Edition erbjuder just detta. Den är utvecklad för maximal säkerhet, prestanda och körglädje med innovationer som Volvo Dynamic Steering, I-Shift och I-See. Med Volvo Unlimited Edition vill vi ytterligare lyfta lastbilens fördelar och din upplevelse genom ett unikt paket av exteriöra och interiöra detaljer. Volvo Unlimited Edition kan du beställa på alla modeller och konfigurationer. Och målad i den hyttkulör som du själv väljer.

Volvo FH16

Med Unlimited Edition har vi utökat vår mest kraftfulla och bekväma lastbil med ännu fler funktioner för ökad komfort. Allt från en unik svart läderklädsel till statiska korsningsljus som lyser upp sidoområdet för bättre sikt. Och mycket mer. Med denna lastbil, utvecklad för de mest krävande transporterna, är du redo för de tyngsta utmaningarna.

Volvo FM Unlimited Edition

Med Volvo FM Unlimited Edition kan du njuta av den exklusiva komforten av läderklädsel, generöst benutrymme och ett ventilerat säte med automatiska inställningar. Bara för att nämna några av alla bekvämligheter. Varje detalj handlar om dig – oavsett om du kör eller vilar. Med Unlimited får du ut ännu mer av en redan mångsidig lastbil.

Volvo FH

Med Unlimited Edition levereras din Volvo FH i en unik förpackning – krom, läder, interiörbelysning och många fler funktioner för optimal körglädje. Sedan lanseringen för mer än 25 år sedan har Volvo FH blivit en av världens mest populära lastbilar. Av självklara anledningar. En drivlina i världsklass och en arbetsmiljö med utmärkt komfort och säkerhet. 

Volvo FMX Unlimited Edition

Med Volvo FMX Unlimited Edition möter den tuffa vardagen exklusiv komfort. Du förtjänar den bästa arbetsplatsen, därför har vi valt ut ett riktigt attraktivt och slitstarkt paket för en ännu snyggare och säkrare förarmiljö med hög komfort. Volvo FMX är din partner för de mest utmanande arbetsförhållandena. Möjligheterna är obegränsade.