Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Volvo Nyckelfärdig

Genuint nyckelfärdig

Vi har bett proffsen på åkerierna och påbyggarna om hjälp. Här finns specialisterna på effektiva transporter. Tillsammans med dem har vi specat ett antal lastbilar för hög lastkapacitet och god lönsamhet för olika transportuppdrag. Vi kallar dem Volvo Nyckelfärdig. Snabbt, tryggt och enkelt.

Kortare leveranstid

Nu kan du köpa en sådan lastbil, fix och färdig och perfekt anpassad för din typ av transporter. Med kort leveranstid får du din lastbil nyckelfärdig. Då kan du komma igång och tjäna pengar. Snabbt.

Garanti och service på hela ekipaget

Idén med Volvo Nyckelfärdig är att lastbilen ska vara lätt att både köpa och äga så du kan ägna dig åt det du är bra på – effektiva transporter. Därför tar din Volvoåterförsäljare hand om hela fordonet och sköter underhåll och reparationer – även av påbyggnationen. Här är också din kontakt när det gäller garantifrågor. Tryggt.

Blå, silver eller guld?

Väljer du Volvo Serviceavtal till din Volvo Nyckelfärdig tar vi hand om det förebyggande underhållet enligt den serviceplan vi tillsammans skapar för din lastbil. Serviceavtal finns i guld, silver och blå för fordonet. För påbyggnationen erbjuder vi Blåavtal och Guldavtal, detta ger dig dessutom ett års extra garanti på nyckelfärdiga dumperflak från Sörling och Zetterbergs. Kontakta din Volvoverkstad om vad som ingår i serviceavtalet.

Möjligheten att få fram lastbilar med kort leveranstid är avgörande för oss.

Köpa eller leasa

Eftersom vi har ett nära samarbete med transportbranschen har vi full förståelse för din verksamhet och de fordon och den utrustning som du arbetar med. Vare sig du väljer att köpa, hyra eller leasa kan vi erbjuda dig finansieringsmöjligheter som gör din verksamhet än mer konkurrenskraftig.

Volvo Lastbilslån är det självklara valet för kunder som vill äga sina fordon från början utan att betala kontant.

Volvo Lastbilslease ger dig en trygg och bekymmersfri finansiering till en låg månadskostnad. I leasingkostnaden ingår ett komplett service- och reparationsavtal där Volvo ansvarar för bilens skick. Enklare kan det inte bli.

Volvo Finansiell Lease är en bekväm finansieringsform som ger dig full kontroll över affären. Vid leasingperiodens slut har du möjlighet att betala det restvärdet som står i kontraktet, alternativt förlänga avtalet.

Läs mer om våra finansiella lösningar

Enklare administration

Lastbil som levereras komplett med påbygge och service från ett och samma ställe. Du behöver bara en kontakt – din Volvoåterförsäljare. Det innebär också att du bara får en faktura från ett och samma ställe. Tidsbesparande för dig. Och enkelt.

Försäkring

Hos din återförsäljare får du hjälp med att hitta en komplett försäkringslösning för både ditt fordon och din verksamhet. Vi erbjuder även unika paket med både försäkring och finansiering, som t ex Volvo Lastbilslån med Trygghetsförsäkring, en försäkring som blir din utan extra kostnad när du väljer att finansiera ditt fordon genom avbetalningslån.

VILL DU VETA MER OM VOLVO NYCKELFÄRDIG?

Vi finns på 96 platser i Sverige. Din Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor.