Lastvagnar

Den starkaste länken i städernas leveranskedjor

REGIONALA TRANSPORTER

En hel del står på spel när du skapar anslutningar mellan de regionala logistiknaven. Leveranstider, ditt eget och dina kunders rykte, kontrakt och framtida uppdrag. Vi förser dig med verktyg som kan hjälpa dig att uppfylla speciella krav och hålla vad du lovar. Verktyg som kan hjälpa dig att vara effektiv, preciserad och förutsägbar när det gäller såväl leveranstider som kostnader.

Funktioner som gör ditt uppdrag enklare

Utforska lösningarna som gör ditt liv lite enklare och din verksamhet ännu bättre.

Sikten
Utmärkt sikt med generösa fönsterytor och väldesignade speglar. Du kan ansluta upp till åtta kameror, till exempel en dödavinkelkamera i backspegeln på passagerarsidan.


Volvo Dynamic Steering – som du vill ha det
Vill du ha perfekt stabilitet och kontroll i alla hastigheter, i kombination med minskad belastning på dina axlar? Ta en närmare titt på Volvo Dynamic Steering.

Utnyttja dina data effektivt
Volvo Connect är webbgränssnittet för dina digitala tjänster – ditt digitala nav för mer lönsamma transporter. Låt oss hjälper dig att ta din tillgänglighet, effektivitet och produktivitet till nya nivåer.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch ger en mycket mjuk och dynamisk acceleration. Den växlar på bråkdelen av en sekund. 

Optimera med I-See
I-See använder data om topografin för att optimera lastbilens hastighet och växlingar på dina rutter och för att öka bränsleeffektiviteten. 

Gasdrivna lastbilar
Våra gasdrivna lastbilar drivs med LNG (flytande naturgas) som omedelbart minskar ditt koldioxidavtryck utan att påverka din prestanda och produktivitet. De gör det även möjligt att sänka bränslekostnaderna kraftigt.

Bekväma hytter
Alla våra hytter har hög komfort, låga ljudnivåer och generöst med utrymme. För dig och alla dina prylar.

Volvo Guldavtal
Det bästa sättet att säkra din tillgänglighet är att teckna ett Volvo Guldavtal som omfattar allt förebyggande underhåll och alla reparationer av lastbilen till en fast månadskostnad. Lastbilen kommunicerar dessutom med verkstaden för att se till att dina verkstadsbesök blir så effektiva som möjligt. Din lastbil är alltid i toppskick samtidigt som du har full kontroll över dina kostnader. Om din körsträcka varierar under olika perioder kan du i stället välja Flexi-Guldavtalet som har samma innehåll men en avgift som matchar tempot i din verksamhet.

Din lastbil väntar

Prata med din lokala Volvoåterförsäljare för att hitta den bästa lösningen för ditt regionala transportföretag.