Två års garanti på monterade originaldelar

Två års garanti på monterade originaldelar

Den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket. Två års garanti gäller Volvo Originaldelar som monterats i en Volvoverkstad efter 1 januari 2018. Garantin omfattar reservdelen, monteringskostnaden för garantidelen samt assistenshjälp.

Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Vi på Volvo tar hand om både dig och dina fordon på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.

Våra delar jobbar hårdare

Volvo Originaldelar är inte bara kvalitetssäkrade. De är utformade och tillverkade enligt våra specifikationer och tuffa krav. De genomgår hårda tester och passar perfekt. Du kan känna dig helt trygg med att de håller vad de lovar. 

Rätt reservdelar är aldrig långt borta

Rätt del, på rätt plats, i rätt tid

Vi finns på 97 platser i Sverige, så reservdelar och hjälp finns alltid inom nära räckhåll om du får stopp ute på vägen. Med hjälp av Volvos avancerade logistiksystem kan vi alltid hitta rätt delar åt dig och leverera dem både snabbt och effektivt.

Din tillgänglighet – vår prioritet

Tillgång till delar i 15 år efter produktionsstopp

Oavsett vilken Volvolastbil du kör eller när du köpte den är vi måna om att du ska ha så hög tillgänglighet som möjligt. Därför tillverkar vi alla viktiga delar i minst 15 år efter att modellen har gått ur produktion.

Hitta precis det du behöver i vårt sortiment som består av över 100 000 delar

Rätt del på rätt plats

Vi tillverkar och levererar över 100 000 Volvo Originaldelar. Här presenteras några av alla reservdelar.

Läs mer om våra reservdelar

Volvo Bytesdelar

Volvo Bytesdelar är uttjänta originaldelar från Volvo som har återställts till nyskick och säljs till ett konkurrenskraftigt pris. Kvalitetskraven är lika höga på bytesdelarna som på nya delar. Och de täcks av exakt samma garanti.

Vårt utbud av bytesdelar är ett av de största på marknaden. Vi erbjuder allt från styrenheter och kopplingssatser till motorer, växellådor, turbokompressorer och färdskrivare – alltid till bra pris och förstklassig kvalitet.

VT

Vill du veta mer om Volvo Originaldelar?

Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig på vägen.

Sök efter en återförsäljare