Våra delar jobbar hårdare

Volvo Originaldelar är inte bara kvalitetssäkrade. De är utformade och tillverkade enligt våra specifikationer och tuffa krav. De genomgår hårda tester och passar perfekt. Du kan känna dig helt trygg med att de håller vad de lovar. 

Rätt reservdelar är aldrig långt borta

Rätt del, på rätt plats, i rätt tid

Vi finns på 97 platser i Sverige, så reservdelar och hjälp finns alltid inom nära räckhåll om du får stopp ute på vägen. Med hjälp av Volvos avancerade logistiksystem kan vi alltid hitta rätt delar åt dig och leverera dem både snabbt och effektivt.

Din tillgänglighet – vår prioritet

Tillgång till delar i 15 år efter produktionsstopp

Oavsett vilken Volvolastbil du kör eller när du köpte den är vi måna om att du ska ha så hög tillgänglighet som möjligt. Därför tillverkar vi alla viktiga delar i minst 15 år efter att modellen har gått ur produktion.

Hitta precis det du behöver i vårt sortiment som består av över 100 000 delar

Rätt del på rätt plats

Vi tillverkar och levererar över 100 000 Volvo Originaldelar. Här presenteras några av alla reservdelar.

Läs mer om våra reservdelar

Volvo Originaldelar – två års garanti

Vi ger två års garanti på originaldelarna med obegränsad körsträcka*. Om en del skulle gå sönder under de första två åren på grund av ett garantifel reparerar eller ersätter vi den. Om den köptes och monterades av en Volvoverkstad täcker garantin arbetet också.

Samma sak gäller följdskador som har uppstått på andra komponenter på lastbilen. Vi står även för utrycknings- och bärgningsrelaterade kostnader om felet har lett till ett haveri eller påverkat lastbilens säkerhet.

*Gäller inte filter, friktionsmaterial och slitagedelar. Gäller endast originaldelar monterade 2018.

Volvo Bytesdelar

Volvo Bytesdelar är uttjänta originaldelar från Volvo som har återställts till nyskick och säljs till ett konkurrenskraftigt pris. Kvalitetskraven är lika höga på bytesdelarna som på nya delar. Och de täcks av exakt samma garanti.

Vårt utbud av bytesdelar är ett av de största på marknaden. Vi erbjuder allt från styrenheter och kopplingssatser till motorer, växellådor, turbokompressorer och färdskrivare – alltid till bra pris och förstklassig kvalitet.

VT

Vill du veta mer om Volvo Originaldelar?

Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig på vägen.

Sök efter en återförsäljare