Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Bromsok från Volvo Bytesdelar

10 cm kan göra att livet förändras

Ett Volvo Reman-bromsok ger dig den säkerhet, prestanda och tillförlitlighet du förväntar dig av en Volvolastbil. Toleranserna är perfekt justerade in i minsta detalj och passar alla fordon med tillverkningsår 2006 eller senare.

Vi fabriksrenoverar delarna så att du aldrig behöver ge avkall på säkerhet, prestanda eller kvalitet. Våra Volvo Reman-bromsok har därför en tvåårig internationell garanti.

 

En helt fabriksrenoverad bromsoksenhet

Ett komplett Volvo Reman-bromsok

Du kan nu köpa ett helt fabriksrenoverat Volvo Reman-bromsok för lastbilar med tillverkningsår 2006 eller senare. Genom att välja Volvo Reman-bromsok säkerställer du ett väl fungerande bromssystem samtidigt som du minskar framtida underhålls- och reparationskostnader till ett minimum. Faktum är att allt fungerar precis som det gjorde när lastbilen lämnade fabriken.

 

Två års garanti för monterade delar

När du väljer att få ett helt fabriksrenoverat Volvo Reman-bromsok monterat av en av våra mycket kompetenta verkstadstekniker ger vi dig samma garanti som för motsvarande nya reservdel. Tillgången till ett globalt servicenätverk innebär också att den internationella garantin gäller – oavsett var i världen du befinner dig.

Två års garanti för monterade delar
Maximera drifttiden

Maximera drifttiden

Varför slösa tid på att reparera ett bromsok när du enkelt kan byta ut det mot en komplett enhet? Volvo Reman-delar fabriksrenoveras till ursprungligt skick eller högre när det gäller prestanda, tillförlitlighet och kvalitet. Processen är ganska enkel. Du lämnar in en sliten reservdel och köper en komplett Volvo Reman-reservdel i stället. Den slitna delen inspekteras och fabriksrenoveras sedan, under förutsättning att den blivit godkänd. Därefter förvarar vi delen i vårt globala lager tills en annan kund behöver den.

Konkurrenskraftiga priser

Konkurrenskraftiga priser

Fabriksrenoverade delar säljs till ett konkurrenskraftigt pris eftersom vi är angelägna om att hålla nere den totala ägandekostnaden för kunderna. Vi vill att du ska känna att det lönar sig att underhålla sin Volvolastbil utan att man behöver ge avkall på kvalitet, prestanda eller tillförlitlighet. Fabriksrenoverade delar hjälper dig att se till att din Volvo förblir en Volvo.

Volvo – säkerhet och prestanda

När det handlar om att undvika olyckor kan säkerheten mätas i centimeter. Därför ger Volvo Lastvagnars bromsteknik en mycket hög säkerhetsnivå. Det är en viktig del av Volvo Lastvagnars varumärke. Bättre stabilitet, kortare stoppsträcka och förbättrad väghållning kan endast uppnås när bromssystemet fungerar perfekt. Fabriksrenoverade delar säkerställer att systemet fortsätter fungera perfekt, och vid behov uppdaterar vi delarna med hjälp av den senaste tekniken – för att behålla samma höga säkerhets- och prestandanivåer som du förväntar dig av Volvo Lastvagnar.

Volvo – säkerhet och prestanda
Omsorg om miljön

Omsorg om miljön

Genom att byta in slitna delar kan Volvo tillhandahålla högkvalitativa och kostnadseffektiva bytesdelar och samtidigt minska råmaterialanvändningen med upp till 85 procent, vilket leder till miljömässiga fördelar för oss alla. Allt i linje med Volvos kärnvärden kvalitet, säkerhet och omsorg om miljön.

Kompromissa aldrig med säkerheten

Kontakta din lokala återförsäljare för att få en prisuppgift på ett utbytt och monterat Volvo Reman-bromsok.