Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Volvo Connect-hus

Välkommen hem

Volvo Connect 

Förenkling av din dagliga verksamhet.

Nu kan du koppla samman affärskritiska delar av din verksamhet på helt nya sätt – oavsett om du kör ditt eget fordon eller hanterar en hel vagnpark. Och du kan göra det på en enda plats. Med en enda inloggning och samma vy. Volvo Connect är det nya gränssnittet för dina digitala tjänster. Se det som din digitala bas för en lönsammare transportverksamhet.

Arbeta med Volvo Connect på laptop

Allt som räknas. I samma vy.

Alla dina lastbilar, aktiviteter och erfarenheter. Samlade i ett enda digitalt gränssnitt. Genom att ta ett helhetsgrepp om din verksamhet kan Volvo Connect hjälpa dig att spara tid, jobba effektivare och få bättre insikt i det som är viktigast. Vilket i sin tur hjälper dig att förbereda, planera och förbättra. Därmed kan du ta din tillgänglighet, effektivitet och produktivitet till nya höjder.

Assets image Volvo Connect

Samla ihop dina resurser

Få större kontroll och sinnesro genom att veta att dina lastbilar är i bra skick och redo för nya uppgifter.

Activities image Volvo Connect

Finslipa din verksamhet

Få information som hjälper dig se till att din verksamhet ligger i framkant.

Insights image Volvo Connect

Prestera bättre. Med mer information.

Se detaljerna i helheten och få en smidigare, bättre koordinerad och mer produktiv verksamhet.

Stöttar hela din verksamhet

Öppna upp en hel värld av service och funktioner med våra toppmoderna digitala verktyg. Detta är tillgängligt just nu. Och det här är bara början.

Layers Volvo Connect

Designad för förenkling

Volvo Connect är avskalat och intuitivt, vilket gör det lätt att navigera i systemet. Få en överblick över den information och service som är viktigast för dig direkt när du loggar in. Du kan enkelt få tillgång till och använda Volvo Connect från ett brett urval av smarta enheter och skärmar.

 

Funktionalitet i flera lager

Möjligheten att lägga till data och funktionalitet i lager gör det lättare att fatta beslut och förbättrar effektiviteten.

Marketplace Volvo Connect

Ditt Marketplace

Marketplace är lätt att nå via Volvo Connect-gränssnittet. Det visar digitala tjänster från både Volvo Lastvagnar och utvalda partners. Längre fram kommer du att kunna beställa och aktivera tjänster från ett ständigt växande urval – här.

 

Utvecklarportal

Utvecklarportalen hjälper till att säkerställa att Volvo Connect hela tiden kan bli bättre och bättre ju mer det används. Här kommer nya och innovativa tjänster att dyka upp. Samtliga utvecklade av utvalda specialistpartners och andra aktörer.

Devices Volvo Connect

Lätt att komma i gång

Volvo Connect kostar ingenting. Det viktiga är dock hur du fyller det och använder det. Du prenumererar på de tjänster du vill ha och som tillför mest värde för din verksamhet. Kontakta närmaste Volvoåterförsäljare för mer information.

 

Även för blandade vagnparker

Med Volvo Connect kan du integrera data från externa system och använda data från fordon av olika märken.

Man beside truck Volvo Connect

Växer med dig

Utveckla din verksamhet med ett dynamiskt gränssnitt som växer med dig. Volvo Connect ger dig redan idag tillgång till viktiga tjänster som hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet på ett effektivt sätt. Och det här är bara början. Framöver kommer det fler nya digitala tjänster som ser till att din verksamhet ligger i framkant.

VI FINNS DÄR FÖR DIG

Det bästa sättet att lära sig Volvo Connect är att prova det själv. Kontakta din återförsäljare för mer information.