Indseth Transport AB

Fuel Advice sporrar till förbättring

Indseth Transport AB hade svårt att få upp intresset att spara bränsle. Många förare ville utföra sina uppdrag så snabbt som möjligt och fokus på bränsle kom i andra hand. Tack vare tjänsten Fuel Advice förändrades inställningen.
Vi finns här för att svara på dina frågor

Låt oss göra grovjobbet

Din personliga bränslerådgivare gör grovjobbet åt dig. Han eller hon analyserar förarnas körtekniker och pekar på områden där körbeteendet kan förbättras och varaktiga besparingar uppnås. Rådgivningen sker regelbundet via e-post och hjälper dig att fatta bättre operativa beslut i realtid.

Visar var det finns pengar att spara

Hur mycket kan jag spara?

Med hjälp av Fuel Advice kan bränslekostnaderna för en lastbil som kör 14 000 mil per år reduceras med 35 000 SEK. Månadsavgiften är bara 175 SEK per lastbil, så det är väl investerade pengar.

Webbaserad verktygslåda

Ytterligare stöd

I Fuel Advice ingår även tillgång till en verktygslåda – en inspirerande webbaserad tjänst som hjälper dig att uppnå varaktiga besparingar. Verktygslådan hjälper dig att motivera förarna, uppnå dina mål och dela med dig av resultaten. Här finns också forskning om den senaste tekniken för att spara bränsle.

Lätt att komma i gång

Lätt att komma i gång

Börja med att besöka din lokala återförsäljare. Dynafleettjänsten Bränsle och Miljö är en förutsättning för att kunna identifiera potentiella besparingar. Om du redan använder Dynafleet – Volvos system för vagnparkshantering – i lastbilen är allt förberett. Om inte, kan vi hjälpa dig att eftermontera systemet i lastbilar av alla märken och modeller.

3,5 liter milen med 60 ton

3,5 liter milen med 60 ton? Olssons Åkeri vet att det går

För några år sedan bestämde sig Olssons Åkeri för att sänka sina bränslekostnader och det har gett resultat. "Den nya Volvo FH:n går riktigt snålt och genom att också använda Dynafleet och Fuel Advice sparade vi 1,5 miljoner kronor förra året", säger Mathias Olsson som är fjärde generationen i åkeriet.
VT

Vill du minska dina bränslekostnader?

Om du har Dynafleet i din lastbil är det bara att sätta i gång. Annars eftermonterar vi tekniken åt dig. Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig att komma i gång.

Sök efter en återförsäljare