Lastvagnar

Enkel att följa

Förartider

Utnyttja arbetstiden maximalt. Dynafleet Förartider visar vilken förare som är mest lämpad för ett nytt uppdrag, vilken förare som bör vila – och vilken förare som bör gå av sitt skift. Den här informationen kan hjälpa dig att öka lönsamheten med samma fordonsunderlag.

Förenkla planeringen

Med Förartider går det åt mindre tid på planering och administration. Du ser direkt hur mycket tid förarna har att lägga på nya uppdrag – enligt arbetstidsreglerna. Du kan se uppgifter om körtid, vila och annat arbete för 30 dagar tillbaka, vilket underlättar vid fakturering och uträkning av förarnas löner.

Fjärrnedladdning av färdskrivardata

Med Dynafleet Förartider kan du snabbt och effektivt ladda ned färdskrivardata när du sitter på kontoret, oavsett var lastbilen och föraren befinner sig. Det gör det lätt att hålla statistiken uppdaterad. De manuella och tidskrävande nedladdningsprocesserna är ett minne blott.

En vagnpark med 40 lastbilar sparar 20 minuter per färdskrivarnedladdning och därmed 13 timmar per månad. Det blir nästan en hel månad extra om året att lägga på mer produktiva aktiviteter.

Enkelt, tydligt och helt enligt lagkraven

Förartidsregler, arbetstider, vilotider och mycket annat … Dynafleet övervakar alla föraraktiviteter genom att visa viktig information på skärmen och i förarnas aktivitetsrapporter. Förartidsstödet i hytten hjälper föraren att följa lagstiftningen för kör- och vilotider.

Fördelar

  • Automatisk hämtning av data från färdskrivarminnen och digitala förarkort. Alla data sparas i Dynafleet och är tillgängliga dygnet runt.
  • Förartidsprognos övervakar kontinuerligt förarnas kör- och vilotider och meddelar vagnparksansvarig innan tidsgränserna överskrids.
  • Ger underlag för fakturering och beräkning av förarnas löner.
  • Gör det enklare att uppfylla lagstiftningen om kör- och vilotider.
  • Förenklar planering och administration.

Dags att öka produktiviteten

Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig att ta reda på vilka Dynafleet-tjänster som passar din verksamhet och hur du får mesta möjliga nytta av dem.