NYFIKEN PÅ ATT PROVKÖRA SVERIGES MEST KÖPTA LASTBILAR?

Under våren besöker Volvo Performance Tour 70 orter i hela landet – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Välkommen på provkörning av våra lastbilar. Upplev våra unika innovationer som Volvo Dynamic Steering, Stretch Brake och I-Shift med krypväxlar eller Dual Clutch. Uppfinningar som hjälper dig att ligga steget före.

Hela Volvofamiljen rullar genom Sverige

Alla våra återförsäljare i Sverige slår upp portarna och på plats finns hela Volvofamiljen med lastbilar från vår kraftfulla Volvo FH16 till smidiga Volvo FL. Medarbetare från din lokala återförsäljare och Volvo Lastvagnar Sverige står redo och ser fram emot att träffa dig.

Titta på filmen där turnéledaren, Magnus Backman, delar med sig av vad Volvo Performance Tour har att erbjuda.

Volvo Performance Edition

Volvo Performance Edition

Nya Volvo FH Performance Edition, som tillverkas i en begränsad utgåva, är en specialdesignad lastbil med extra allt. Bilen är inte bara ögongodis för den som vill väcka uppmärksamhet ute på vägarna, utan sätter även fokus på prestanda.

Läs mer om Volvo Performance Edition
The Epic Split

Kör med fingrarna, inte axlarna

Volvo Dynamic Steering

Den viktigaste innovationen sedan servostyrningen. Enklare manövrering med unik precision.

Så fungerar Volvo Dynamic Steering
Volvo Förarutbildning

Ett nytt sätt att köra

I-Shift Dual Clutch

Ditt sätt att köra påverkar lastbilen, dess prestanda och lönsamheten i din verksamhet. Små förändringar gör stor skillnad.

Upptäck I-Shift
Begagnade lastbilar

Spara upp till 4 % bränsle

Tandemaxellyft

Använd den extra drivaxeln när du behöver den som mest. Och minska bränsleförbrukningen och vändradien när du inte behöver den.

Utforska Tandemaxellyft