Tävla med din designidé och vinn VIP-biljetter till Sweden Rock Festival

Metal on metal – vem gör den hårdaste strajpen?

Sweden Rock Festival

Hur skulle din strajp se ut?

Lever du för hårdrock? Brinner du för design? Känner du att ditt hårdrocksmotiv skulle passa på vår Volvo FH – metall på metall. Då har du chansen att vinna VIP-biljetter till Sweden Rock Festival.

I sommar finns Volvo Lastvagnar på plats på festivalen, och det är vi som tar med oss den riktigt tunga metallen – en Volvo FH – strajpad med det vinnande tävlingsbidraget. 

Sweden Rock Festival

Om tävlingen

Vi söker en riktigt hård strajp till lastbilen som följer med oss till Sweden Rock – naturligtvis med hårdrockstema. Fram med skissblocket och börja skapa! Ditt tävlingsbidrag kan vara i form av en skiss, bild, illustation, färdigt original eller bara en beskrivning i ord. Det vinnande bidraget kommer att anpassas till lastbilshytten i samarbete med Troeng Design.

Anställda vid Volvo Lastvagnar och återförsäljare får inte delta i tävlingen.

Juryn består av representater för Volvo Lastvagnar, Sweden Rock och John Troéng.

Tävlingen pågår till den 31 mars.

Sweden Rock Festival

Vad vinner man?

1:a pris: Två VIP-biljetter* till Sweden Rock Festival (värde 7 800 SEK) och din design på Volvo Lastvagnars utställningslastbil.

2:a - 3:e pris: En VIP-biljett* (värde 3 900 SEK) till Sweden Rock Festival.

* I denna biljett ingår access till VIP-incheckningen, VIP-entrén och VIP-området, där du har tillgång till Wi-Fi och bar med ett utökat dryckesutbud. Dessutom får du en unik luvtröja, festivalens programblad och ett nyckelband med VIP-bricka.

Ladda ner en designmall som hjälp

Ladda ner mallen(PDF, 0.8 MB)
Sweden Rock Festival

Horns up!

Skicka ditt bidrag till tävlingen senast den 31 mars. 

 

Mejla din strajp