Trailer Trucking Festival 30-31 augusti 2019

Välkommen till FH16-klubbens träff på Mantorp 2019

I år ska vi självklart fira rejält på Trailer Trucking Festival. Vi hoppas få se över 100 bilar på Volvo Lastvagnars och FH16-klubbens träff!

FH16-klubben

FH16-klubben har egen utställningsyta

Precis som tidigare år vill vi samla så många FH16 och F16 som möjligt under hela festivalen för att visa upp våra fina bilar och allt de används till – och vi vill självklart se dig på plats! FH16-klubben kommer att ha en egen utställningsyta för alla som äger eller kör en Volvo med 16-litersmotor. 

Entrébiljett betalas som vanligt, men att visa upp bilen på vår yta kostar ingenting. Så välkommen att visa kraften hos Volvo med 16-litersmotor på Mantorp Park.

FH16-klubben

Utmärkelsen som hyllar vägens slitvargar

Volvo High Mileage Award

Lastbilar lever ett hårt liv i ur och skur för att troget leverera varje dag, år efter år. För att hylla de Volvolastbilar som rullat minst 150 000 mil har Volvo Lastvagnar instiftat High Mileage Award. Äger du en långmilare som du vill hjälteförklara och visa upp under manifestaionen? Då kan du anmäla din lastbil och bland annat få ett fint märke att fästa på hytten.

Läs mer om High Mileage Award >

10-årsfirande på Trailer Trucking Festival 2015

10-årsfirande på Trailer Trucking Festival 2015

Tioårsjubileumet för FH16-klubben firades ordentligt genom en manifestation då hela 86 Volvo FH16 och F16-lastbilar startade sina motorer samtidigt. Fantastiskt att så många förare valde att komma till Mantorp och visa sitt intresse. Här kan du se en film om firandet.