Hos Volvos återförsäljare finns jobbet för dig

Jobba som mekaniker

Vad vill du få ut av ditt jobb som mekaniker? Även om vi inte känner dig än så tror vi att du gärna vill jobba med avancerad teknik som får dig att utvecklas ännu mer. Att du skulle trivas med att representera ett märke med branschledande innovationer som gör dig stolt. Och att du förväntar dig att få chansen att bygga upp din egen karriär under tiden. För att inte nämna möjligheten att bli en del av ett fantastiskt team av arbetskamrater. Om du liksom vi tycker att allt det här är viktigt är Volvo Lastvagnar arbetsplatsen för dig. Missa inte chansen – sök jobb som mekaniker hos oss nu! 

Sara - Volvo-mekaniker

Träffa mekanikern Sara

Sara har alltid varit intresserad av bilar och visste redan som liten vad hon ville arbeta med. Hör Saras berättelse om hur det är att jobba på Varbergs Bildepå.

Alexander - mekaniker på Finnvedens Lastvagnar

Träffa mekanikern Alexander

Alexander gick sin egen väg och satsade på ett framtidsyrke. Hör honom berätta om hur det är att jobba som mekaniker på Finnvedens Lastvagnar.

Träffa mekanikern Reza

En sann pionjär med en tydlig målsättning i livet – att utvecklas genom kunskap. Som söker efter miljöerna och företaget med den rätta grogrunden. Som får ut mesta möjliga av sin passion. 

Mekanikern Reza
Reza story small

Namn: Reza Ibrahimi
 

Ålder: 21
 

Familj: Mamma och syskon
 

Bor i: Lund
 

Jobbar som: Mekaniker på Volvo Lastvagnars återförsäljare i Malmö
 

Gillar: Fotboll, resor
 

Yrkesmässiga passioner: Avancerad teknik, problemlösning, utveckling

Välkommen till en volvovärld full av möjligheter

Vi vet att du ser seriöst på din karriär. Det gör vi också.

Explore left

 

Jobba med branschledarna 

Volvo Lastvagnar är en av världens största tillverkare av tunga lastbilar. Vi har med våra banbrytande innovationer lett utvecklingen inom transportbranschen i flera decennier. Och tillsammans med dig kommer vi att flytta fram gränserna ytterligare. 

 

Jobba den senaste tekniken 

Volvos lastbilar är kända för sin enastående kvalitet och prestanda. Bli en i vårt team och skaffa dig förstahandskunskap om tekniken som kommer att göra morgondagens transporter ännu säkrare, renare och effektivare. 

 

Arbeta i en modern verkstad 

Verkstäderna i Volvo Lastvagnars återförsäljarnätverk är utformade kring de människor som arbetar i dem. Här får du jobba med det senaste inom analysteknik, verktyg och utrustning. Vår målsättning är att kunna erbjuda branschens proffsigaste och trevligaste arbetsmiljö. 

 

Bygg en karriär på utveckling 

Det enda som är konstant hos oss är viljan att utvecklas. Här får du möjligheten att delta i vårt program för kontinuerlig utbildning. Eller rättare sagt förväntar vi oss att du gör det. Eftersom vi bara kan göra framsteg tillsammans. 

Explore Right

 

Få schyssta förutsättningar 

Vi tror på att belöna kompetens och engagemang. Vi vet också att nöjda medarbetare presterar bättre och därför erbjuder vi konkurrenskraftiga löner och omfattande förmånspaket som ger dig trygghet och berikar ditt liv. 

 

Skaffa balans mellan jobb och fritid 

Vi uppskattar om det finns något mer i ditt liv än bara jobb. Därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda dig arbetsförhållanden som tar hänsyn till familjeliv och främjar en hälsosam livsstil. Vårt hållbarhetstänk sträcker sig längre än till våra fordon. 

 

Väx med moderna värderingar  

Vi vill att du tar på dig en aktiv roll i vårt företag. Därför anstränger vi oss för att skapa en miljö som inspirerar till att bidra. Vi vill att du ska känna att du kan göra din röst hörd och att dina åsikter räknas. Respekten för alla är en självklarhet. 

 

Bli en del av vårt fantastiska team 

Du får arbeta ihop med inspirerande människor med olika bakgrunder. Tillsammans använder ni era kunskaper och erfarenheter för att utföra jobbet. Och delar utmaningar och en go gemenskap. 

Bevis på att vi driver utvecklingen framåt

Volvo gav världen trepunktsbältet, säkerhetshytten och den ännu oöverträffade I-Shift-växellådan. Och med vår kontinuerliga tekniska utveckling fortsätter vi driva transportbranschen framåt.

Arv Kärnvärden Sverige

Vårt svenska arv

Volvo Lastvagnar har sitt ursprung i norr där klimatet är kärvt
och det krävs beslutsamhet och hårt arbete för att överleva.

Läs om vårt arv och våra kärnvärden