Volvo FM-kontoret

Välkommen in på kontoret

Rofylld, proffsig och rätt utrustad – en arbetsplats som du faktiskt kommer att vilja vara på. Alla färger och material är noggrant utvalda. Instrumentbrädans linjer löper elegant runt förarplatsen. Och den extra breda vindrutan ger dig en god överblick över vägen.

Den nya instrumentbrädan till Volvo FM

Allt inom nära räckhåll

Du behöver inte luta dig. Inte sträcka dig. Inte ta ögonen från vägen. I din Volvo FM hittar du alla instrument exakt där du vill ha dem. Du kan snabbt läsa av all viktig information. Dessutom kan du byta plats på många av knapparna så att de funktioner du använder ofta sitter nära till hands. 

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i nya Volvo FM

Gott om plats för dina prylar

Pennor, skrivbräden, telefonen, favoritmuggen … Ofta är det detaljerna som gör jobbet lite lättare. Därför har vi utökat förvaringsmöjligheterna. Den rymliga fronten, underbädden och de bakre och utvändiga förvaringsfacken kan skräddarsys exakt efter dina behov. Och det finns många nya fack för att hålla ordning på till exempel viktiga papper. Det finns till och med en datorhållare, en papperskorg och en utfällbar flaskhållare för en tvåliters flaska.

Den nya bekväma förarstolen till Volvo FM

Sitter du bekvämt?

Den nya förarstolen ger bättre stöd, räckvidd och benutrymme. Den kan flyttas 20 cm framåt och bakåt och 10 cm i höjdled. Och den nya dynan är skönare än någonsin.

Justerbar och vinklad ratt i Volvo FM

Ergonomisk körställning

Ratten kan justeras 90 mm i höjdled och lutas 28 grader. Med en praktisk fotpedal kan du enkelt fälla undan ratten när du stiger in i eller ut ur hytten. Ratten är ergonomiskt utformad och har flera olika grepp – för maximal komfort hela dagen. För lite extra lyxkänsla kan du dessutom välja till en läderklädd ratt.

360°-vy över interiören

Nedan visas en interaktiv översikt över hyttinteriören. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Välj helskärmsvisning för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.

Sök efter en återförsäljare

Sitt bekvämt

Ställ in en bra körställning. Provligg sängen. Beundra utsikten. Din lokala Volvoåterförsäljare visar dig gärna alla funktioner i Volvo FM-hytten.

Sök efter en återförsäljare