Lastbilsföraren berättar om hyttinteriören

En hyllning till lastbilsförarna

Varje liten detalj och varje liten centimeter har planerats noggrant för att göra livet bekvämare för dig – oavsett om du sitter bakom ratten, vilar eller sover i din bädd.
Förvaringslådor inne i Volvo FH-hytten

En kubikmeter extra utrymme

De upprätade A-stolparna, den låga motortunneln och det förhöjda taket ger en hel kubikmeter mer utrymme. Vi har även goda nyheter för alla långa förare. Ståhöjden är hela 220 cm. Vill du veta mer?

Gott om plats för dina prylar

Det finns nu 300 liter extra förvaringsutrymme. Den rymliga fronten, underbädden och de bakre och utvändiga förvaringsfacken kan skräddarsys exakt efter dina behov. Det finns dessutom gott om smarta förvaringsfack för småprylar.

Bädden i Volvo FH-hytten

Bredare och skönare bädd

Underbädden är 40 mm bredare vid huvudänden och 55 mm över mittpartiet. Du kan även välja till en manuellt eller elektroniskt ställbar bädd som kan lutas 55 grader – perfekt när du vilar, läser eller tittar på tv.

Den integrerade parkeringskylaren I-ParkCool

Inbyggd parkeringskylare

Förstklassigt kylsystem som inte påverkar hyttutrymmet eller aerodynamiken negativt. I-ParkCool är en integrerad parkeringskylare som reglerar temperaturen på natten och sparar bränsle om dagen.

Läs mer om I-Park Cool
Skåp inne i Volvo FH-hytten

Elektriskt torkskåp

Det eldrivna torkskåpet monteras på överbädden eller hyttväggen. Här kan du snabbt och lätt torka kläder, handdukar och skor. Skåpet är energieffektivt, tystgående och tar lite plats.

Hyttinteriör i Volvo FH

Smarta rattfunktioner för ökad komfort

Den justerbara ratten med 20° övre rattjusteringsfunktion gör livet på vägarna bekvämare. Den regleras med en praktisk fotpedal och kan dessutom fällas undan när du kliver i och ur hytten.

Förstklassig förarstol

Inställningsmöjligheterna för förarstolen är av världsklass. Du kan flytta den 24 cm framåt och bakåt och 10 cm i höjdled. Den nya formen ger dessutom överlägset sidostöd och passar även förare med långa ben.

Instrumentbräda i Volvo FH

ECC med luftkvalitetsgivare

Den elektroniska klimatanläggningen har förbättrade munstycken och ett stort antal givare och filter som renar luften innan den fyller dina lungor. Resultatet blir oöverträffad luftkvalitet, bättre avfrostning och en dragfri hyttmiljö.

System för tjänster och infotainment

System för tjänster och infotainment

Enkel navigering, Dynafleet, förbättrad kommunikation och ett förstklassigt ljudsystem. Med Volvo Lastvagnars integrerade system för tjänster och infotainment omfattas dessa funktioner av samma gränssnitt – en sjutums pekskärm som styrs manuellt med röstkommandon och rattknappar.

Tänk om kring din hyttmiljö.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Förenkla styrningen av tjänster och infotainment. Och upplev fördelarna – bättre och säkrare körupplevelser, enklare navigering och effektivare vagnparkshantering.

Systemet kombinerar ljud- och underhållningsanläggningen i hytten med Dynafleet och navigeringsfunktioner.

Tjänster och infotainment är helt integrerade och enkla att använda. Du styr alla funktioner via pekskärmen, rattknapparna eller din egen röst. Välj det som passar dig bäst.

Taklucka i Volvo FH

Taklucka för extra säkerhet

Takluckans tonade glas bidrar till den ljusa och luftiga känslan i hytten. Samtidigt fungerar den som nödutgång för föraren. Till luckan finns även solskydd och myggnät. Självklart kan du välja en eldriven lucka.

360°-vy över interiören

Nedan visas en interaktiv översikt över hyttinteriören. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Välj helskärmsvisning för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.  

Sök efter en återförsäljare

Känn dig som hemma

Känn dig som hemma. Provsitt stolen, testa sängen, kolla i alla skåp … Du anar inte hur mycket plats det finns.

Sök efter en återförsäljare