Designen är en hyllning till lastbilsförare över hela världen

Rikard Orell

Designchef, Volvo Lastvagnar

Video om designen på Volvo FH-hytten

Utformningen av Volvo FH

Den perfekta arbetsplatsen

Vi har återuppfunnit Globetrotter. Oöverträffad invändig komfort. Förstklassig säkerhet utvändigt. Och en ny, attraktiv design som utmärker sig på vägen.

360°-vy över exteriören

Nedan visas en interaktiv översikt över hytten. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Klicka på ///Full Screen för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en separat lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Sök efter en återförsäljare

Upplev Volvo FH med alla sinnen

Din Volvoåterförsäljare visar dig gärna vad som utmärker Volvo FH. Då kan du även få svar på alla frågor du har om den spännande designen och alla funktionerna.

Sök efter en återförsäljare