Ergonomiskt utformad förarmiljö

Ergonomi

Instrumentering. Växling. Reglage. Förvaring. I Volvo FE sitter allt du behöver på precis rätt plats och inom nära räckhåll. Det betyder färre rörelser. Minskad anspänning och belastning. I stället kan du vila händerna på ratten och ögonen på vägen.

Ergonomiskt utformad förarmiljö

Förarstolen

Det här är din arbetsplats. Så den måste vara perfekt. Vi har byggt om stolen i Volvo FE så att den är säkrare, snyggare och mer hållbar. Förankringen är förbättrad, nackstödet och säkerhetsbältet har integrerats och den slitstarka, smutsavvisande klädseln, som även finns i vinyl, kompletterar resten av interiören perfekt. 

Gott om plats för allt du behöver

Gott om plats för dina prylar

På instrumentpanelen. I dörrarna. Ovanför huvudet. Mellan stolarna. När du ser dig omkring i hytten upptäcker du en mängd olika förvaringsutrymmen. Om du vill kan du välja till ännu fler.

360-gradersvy över interiören

Nedan visas en interaktiv översikt över hyttinteriören. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Välj helskärmsvisning för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.

Sök efter en återförsäljare

Sitt bekvämt

Upplev ergonomin själv. Din lokala Volvoåterförsäljare visar dig gärna Volvo FE-hytten.

Sök efter en återförsäljare