Inga genvägar, inga överraskningar: bara genuint förstklassig service

Förstklassig service

Ingen är lika bra som vi på att serva din Volvolastbil. Väljer du Volvo vet du att det blir rätt gjort. Inga genvägar. Inga överraskningar. Våra tekniker är certifierade experter. De har tillgång till alla verktyg, diagnostiksystem och databaser de kan tänkas behöva. Och självklart använder de enbart Volvo Originaldelar. Hos Volvo kan du helt enkelt vara säker på att din lastbil – och din verksamhet – får den service de förtjänar.

Titta närmare på Volvo Originaldelar
Förhindrar att mindre fel växer till stora och kostsamma problem

Förebyggande underhåll

Förebyggande underhåll är bästa sättet att undvika oplanerade stopp. Under servicen gör vi en lång rad justeringar och inspektioner, byter filter och smörjmedel och fixar alla småproblem innan de växer till stora och kostsamma problem.

Mer om Volvo Serviceavtal
Vi tar tillsammans med dig fram en serviceplan som passar dina behov

Din personliga serviceplan

Vi jobbar inte bara med förebyggande underhåll. Vi skräddarsyr arbetet efter din lastbil och verksamhet. Vi ger dig en kostnadsfri serviceplan. Ett kort möte är allt som behövs för att vi ska kunna skapa ett serviceschema på rätt nivå, anpassat precis efter dina behov. Det ger dig full koll på när lastbilen ska in på service och vad det kommer att kosta i förväg.

VT

Äkta kvalitet

Kontakta din Volvoåterförsäljare så får du veta mer om Volvo Originalservice och vad den kan betyda för din verksamhet.

Sök efter en återförsäljare